סלט מנגו קיצי ורענן

המידע באדיבות, ראש תחום נטורופתיה, מכבי טבעי

הוסיפו צבע לשולחן שלכם עם סלט מנגו

הפרי המתוק והעסיסי הזה מספק ערך תזונתי רב והופך אכילה בריאה לחוויה משמחת, צבעונית וטעימה - בהרבה מקומות בעולם הוא נחשב מלך הפירות, ותכל"ס - זה לא קיץ עד שלא אכלתם מנגו

הנה כמה דברים שאולי לא ידעתם עליו:

• מכיל שפע מינרלים וויטמינים

• יש בו גם סיבים תזונתיים

• הוא מצוין לשמירה על בריאות העיניים, בזכות שפע הוויטמין A וה-β-קרוטן שבו.

• מסייע לחיזוק מערכת החיסון ומניעת מחלות לב וכלי דם

לכן נראה לנו טבעי לשלב אותו בסלט, קיצי ומזין.

המצרכים:

סלט מנגו חסה ואבוקדו

1 חסה קרועה לחתיכות קטנות

1 אבוקדו גדול, חתוך לקוביות

1 מנגו גדול, חתוך לקוביות

2 כפות שקדים פרוסים, קלויים

2 כפות חמוציות מיובשות

1 כף שמן זית

1 כף חומץ בן יין לבן

ההכנה:

מערבבים בקערה חסה, אבוקדו, מנגו, שקדים וחמוציות

מערביים את השמן והחומץ יחד, מתבלים במלח ופלפל.

יוצקים על תערובת החסה.

• מערבבים קלות לאיחוד ומגישים.