הוסיפו צבע לשולחן שלכם עם סלט מנגו
הפרי המתוק והעסיסי הזה מספק ערך תזונתי רב והופך אכילה בריאה לחוויה משמחת, צבעונית וטעימה - בהרבה מקומות בעולם הוא נחשב מלך הפירות, ותכל"ס - זה לא קיץ עד שלא אכלתם מנגו
הנה כמה דברים שאולי לא ידעתם עליו:
• מכיל שפע מינרלים וויטמינים
• יש בו גם סיבים תזונתיים
• הוא מצוין לשמירה על בריאות העיניים, בזכות שפע הוויטמין A וה-β-קרוטן שבו.
• מסייע לחיזוק מערכת החיסון ומניעת מחלות לב וכלי דם
לכן נראה לנו טבעי לשלב אותו בסלט, קיצי ומזין.
המצרכים:
סלט מנגו חסה ואבוקדו
1 חסה קרועה לחתיכות קטנות
1 אבוקדו גדול, חתוך לקוביות
1 מנגו גדול, חתוך לקוביות
2 כפות שקדים פרוסים, קלויים
2 כפות חמוציות מיובשות
1 כף שמן זית
1 כף חומץ בן יין לבן
ההכנה:
מערבבים בקערה חסה, אבוקדו, מנגו, שקדים וחמוציות
מערביים את השמן והחומץ יחד, מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים על תערובת החסה.
• מערבבים קלות לאיחוד ומגישים.